Vejledning

 

HUSK AT VÆLGE EN DATO EFTER DEN ØNSKEDE UDLEJNINGSDATO PÅ NÆSTE SIDE - OG TRYK SØG. ELLERS KAN MAN KUN BOOKE EN MÅNED FREM.

 
Her kan du leje Gjern IFs Klubhus. Nedenfor kan du se tilgængelighedsoversigten, for hvornår Klubhuset er ledigt. 
I forbindelse med leje af Klubhuset følger en række betingelser. Dem kan du læse HER!
 

VEJLEDNING FOR AT BOOKE KLUBHUS kan findes HER om nødvendigt. FØLG VENLIGST DENNE NØJE FØR DU HENVENDER DIG TIL KLUBHUSANSVARLIG FOR HJÆLP!

Har du problemer med at lave en booking kan du sende en mail til formand@gjern-if.dk. Spørgsmål omkring leje af klubhus besvares KUN ved henvendelse på mail - ikke ved opkald, messenger og sms. Lang svartid må påregnes.

Før du lejer klubhuset er det vigtigt du er klar over at det er et klubhus du lejer. Alt ordnes af frivillige og det må derfor påregnes at der kan være fejl og mangler. Der er ikke fastansatte som ordner alting. Forventer du et højt serviceniveau skal du finde et andet sted til dit arrangement. Når du lejer klubhuset skal du være klar over at medlemmer og evt. hold har førsteret. Der kan være fodboldkamp eller andet i Anlægget. Du lejer køkken og klublokale. Ikke omklædningsrum. Der kan være trafik til terrasse, køkken, omklædning, toilet mm. Køkkenet er udstyret med standardudstyr. Der er ikke opvaskemaskine. Støvsuger, rengøringsmidler og deslige forefindes i køkkenet. Der er, som udgangspunkt, service til ca. 50 personer og du kan ikke forvente ens service til alle gæster. Du må ikke forvente vinglas, fine fade, gode knive osv. Køkkenet er KUN udstyret med dagligdags remedier. Du skal selv medbringe affaldssække og det er lejers ansvar at bortskaffe alt affald. Affald SKAL medtages og må ikke kastes i klubhusets affaldscontainer da denne ikke tømmes særligt ofte.

SKAL DU HOLDE FEST SKAL DU VÆRE OBS PÅ SKILTE I KLUBHUSET. INGEN LARM ELLER HØJ MUSIK UDENDØRS EFTER ET BESTEMT KLOKKESLÆT (varierer om det er hverdag eller weekend) - OG VI FORBEHOLDER OS RET TIL AT LUKKE EN FEST SÅFREMT VI MODTAGER KLAGER. ER DU UNDER 25 OG HOLDER FEST ER DET ET KRAV AT DER ER FORÆLDRE TIL STEDE.

DET ER IKKE MULIGT AT FÅ EN FREMVISNING AF LOKALERNE FØR LEJEDATO!

Prisen for leje af klubhuset er 500 kr. for udlejning i max 5 timer - fx til børnefødselsdag eller møde.
For udlejning til fest mm. fra kl. 15.00 til 11.00 næste dag, koster det 1.000 kr. + 1.000 kr. i depositum.  
For udlejning af klubhuset i en hel weekend koster det 2.000 kr. + 1.000 kr. i depositum.
Ved annullering senere end 3 måneder før startdato for leje betales 50% af lejeprisen.
 
For at leje og betale depositum, tryk på BOOKING AF KLUBHUS. 
Dagen efter selve lejedatoen, mailer man kontonr hvortil depositum kan returneres til mailen: formand@gjern-if.dk Forvent ikke dit depositum retur lige med det samme. Igen - det er frivillige der håndterer det hele - lang responstid må forventes.

I god tid før lejedato kontaktes formanden på mail: formand@gjern-if.dk for udlevering af nøgle, koder mm! 

BOOKER DU KLUBHUSET SENERE END 14 DAGE FØR DIN LEJEDATO SKAL DU KONTAKTE BERIT KVIST FOR AT SIKRE AT LEJEN ER OK. GJERN IF FORBEHOLDER SIG RET TIL AT AFVISE LEJERE OG FORPLIGTER SIG IKKE TIL AT BEGRUNDE EN EVT. AFVISNING.

Husk dog, at du skal have oprettet en bruger, inden du kan booke. Dette gøres nederst i venstre hjørne. 

For spørgsmål kontakt da formanden PÅ MAIL: formand@gjern-if.dk.


Klik på teksten herunder for at leje & betale.

Tilgængelighedsoversigt

7       7

Ti

On

To

Fr

Ma

Ti

On

To

Fr

Ma

Ti

On

To

Fr

Okt

Ma

Ti

On

To

Fr

Ma

/12131415161718192021222324252627282930123456789
Booking af Klubhuset

Leje & Betaling


LejeBeskrivelse
Her kan du booke klubhuset!