Vejledning

HUSK AT VÆLGE EN DATO EFTER DEN ØNSKEDE UDLEJNINGSDATO PÅ NÆSTE SIDE - OG TRYK SØG. ELLERS KAN MAN KUN BOOKE EN MÅNED FREM.

OBS: BOOKER DU KLUBHUSET I PERIODEN 1/9-25/9 SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ AT SILKEBORG KOMMUNE UDFØRER BROARBEJDE. DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT KØRE I BIL OM TIL KLUBHUSET.

Her kan du leje Gjern IFs Klubhus. Nedenfor kan du se tilgængelighedsoversigten, for hvornår Klubhuset er ledigt.
I forbindelse med leje af Klubhuset følger en række betingelser. Dem kan du læse HER!
VEJLEDNING FOR AT BOOKE KLUBHUS kan findes HER, hvis nødvendigt.

Før du lejer klubhuset er det vigtigt du er klar over at det er et klubhus du lejer. Alt ordnes af frivillige og det må derfor påregnes at der kan være fejl og mangler. Der er ikke fastansatte som ordner alting. Forventer du et højt serviceniveau skal du finde et andet sted til dit arrangement. Når du lejer klubhuset skal du være klar over at medlemmer og evt. hold har førsteret. Der kan være fodboldkamp eller andet i Anlægget. Du lejer køkken og klublokale. Ikke omklædningsrum. Der kan være trafik til terrasse, omklædning, toilet mm.

Prisen for leje af klubhuset er 250 kr. for udlejning i max 5 timer - fx til børnefødselsdag eller møde.
For udlejning til fest mm. fra kl. 15.00 til 11.00 næste dag, koster det 500 kr. + 1.000 kr. i depositum.
For udlejning af klubhuset i en hel weekend koster det 1.000 kr. + 1.000 kr. i depositum.

For at leje og betale depositum, tryk på BOOKING AF KLUBHUS.
Dagen efter selve lejedatoen, mailer man kontonr hvortil depositum kan returneres til mailen : Klubhus@gjern-if.dk

I god tid før lejedato kontaktes Berit Kvist på tlf: 24471715 for udlevering af nøgle, koder mm!

Husk dog, at du skal have oprettet en bruger, inden du kan booke. Dette gøres nederst i venstre hjørne.

For spørgsmål kontakt da Berit Kvist, tlf: 24471715.

Klik på teksten herunder for at leje & betale.

Tilgængelighedsoversigt

7       7

/24252627282930123456789101112131415161718192021
Booking af Klubhuset

Leje & Betaling

LejeBeskrivelse
Her kan du booke klubhuset!

OBS: booker du klubhuset i perioden 1/9-20 - 25/9-20 skal du være opmærksom på at Silkeborg Kommune udfører broarbejde. det er derfor ikke muligt at køre i bil om til klubhuset.