VELKOMMEN TIL GJERN IDRÆTSFORENING

GENERELT FOR GJERN IF

ALLE AKTIVITETER ER INDSTILLET MED ØJEBLIKKELIG VARSEL GRUNDET CORONAVIRUS.

DER ER INGEN HOLDTRÆNING, DU KAN IKKE SPILLE BADMINTON OG LATE NIGHT SAMT GYMNASTIKOPVISNING AFLYSES.

SE EVT DGI'S ANBEFALINGER HER!

HUSK VENLIGST AT TILMELDING OG BETALING FOREGÅR HER PÅ SIDEN - IKKE VIA MOBILEPAY!

Har du brug for hjælp til at logge på, tilmelde dig hold eller booke baner? Så følg guiden HER!

PRØVETIMER:
Det er muligt at få en gratis prøvetime i Gjern IF. Det gælder kun startdatoen for den ønskede time, og hvis dette ikke er muligt, skal det aftales individuelt med træneren. Læs meget mere under tilmelding i menuen.

SANKT HANS BYFESTEN I GJERN
HUSK at sætte kryds i kalenderen allerede nu den 20. juni 2020, hvor årest Sankt Hans fest afholdes.
Følg løbende med på www.festigjern.dk

IDRÆT I DAGTIMERNE

I år er det 10. år der arrangeres gåture under Idræt i Dagtimerne. Dette er vi meget stolte over, og håber også at mange har lyst til at få rørt benene een gang i uge i et utroligt engageret og givende socialt samvær.

Se meget mere om de forskellige gåture

MOTION & MBT

GJERN LØBEKLUB

Fælles løbetræning:
Hver mandag kl. 19.30 (mødested: Gjern Kultur- og Idrætscenter)
Hver onsdag kl. 17.00 (mødested: Teglværksgrunden)

Hold dig også altid opdateret på Gjern Løbeklubs Facebook-side (indsæt følgende link: https://www.facebook.com/groups/gjernmotion/

HER FINDER DU KLUBHUSET/SPORTSPLADSEN

Kontakt til webmaster: Har du spørgsmål, billeder, info om kommende aktiviteter eller blot ris/ros til hjemmesiden, så kontakt webmaster Marie Bay på webmaster@gjern-if.dkSå skal jeg se, om jeg kan hjælpe dig.

Gem GemGemGemGem GemGem GemGem GemGem GemGem