VELKOMMEN TIL GJERN IDRÆTSFORENING

GENERELT FOR GJERN IF

Gjern IF afholder generalforsamling d. 19/2-20. Det foregår i klubhuset på Sportsvej. Mere info følger. Vel mødt!

HUSK VENLIGST AT TILMELDING OG BETALING FOREGÅR HER PÅ SIDEN - IKKE VIA MOBILEPAY!

Har du brug for hjælp til at logge på, tilmelde dig hold eller booke baner? Så følg guiden HER!

PRØVETIMER:
Det er muligt at få en gratis prøvetime i Gjern IF. Det gælder kun startdatoen for den ønskede time, og hvis dette ikke er muligt, skal det aftales individuelt med træneren. Læs meget mere under tilmelding i menuen.

SANKT HANS BYFESTEN I GJERN
HUSK at sætte kryds i kalenderen allerede nu den 20. juni 2020, hvor årest Sankt Hans fest afholdes.
Følg løbende med på www.festigjern.dk

IDRÆT I DAGTIMERNE

I år er det 10. år der arrangeres gåture under Idræt i Dagtimerne. Dette er vi meget stolte over, og håber også at mange har lyst til at få rørt benene een gang i uge i et utroligt engageret og givende socialt samvær.

Se meget mere om de forskellige gåture

MOTION & MBT

GJERN LØBEKLUB

Fælles løbetræning:
Hver mandag kl. 19.30 (mødested: Gjern Kultur- og Idrætscenter)
Hver onsdag kl. 17.00 (mødested: Teglværksgrunden)

Hold dig også altid opdateret på Gjern Løbeklubs Facebook-side (indsæt følgende link: https://www.facebook.com/groups/gjernmotion/

FODBOLD

SPAR CUP 22./23. februar er nu klar til tilmelding - læs mere på Facebook:

HER FINDER DU KLUBHUSET/SPORTSPLADSEN

Kontakt til webmaster: Har du spørgsmål, billeder, info om kommende aktiviteter eller blot ris/ros til hjemmesiden, så kontakt webmaster Marie Bay på webmaster@gjern-if.dkSå skal jeg se, om jeg kan hjælpe dig.

Gem GemGemGemGem GemGem GemGem GemGem GemGem