VELKOMMEN TIL GJERN IDRÆTSFORENING

GENERELT FOR GJERN IF

HUSK VENLIGST AT TILMELDING OG BETALING FOREGÅR HER PÅ SIDEN - IKKE VIA MOBILEPAY!

Har du brug for hjælp til at logge på, tilmelde dig hold eller booke baner? Så følg guiden HER!

PRØVETIMER:
Det er muligt at få en gratis prøvetime i Gjern IF. Det gælder kun startdatoen for den ønskede time, og hvis dette ikke er muligt, skal det aftales individuelt med træneren. Læs meget mere under tilmelding i menuen.

SANKT HANS BYFESTEN I GJERN
HUSK at sætte kryds i kalenderen allerede nu den 20. juni 2020, hvor årest Sankt Hans fest afholdes.
Følg løbende med på www.festigjern.dk

MOTION & MBT

GJERN LØBEKLUB

Fælles løbetræning:
Hver mandag kl. 19.30 (mødested: Gjern Kultur- og Idrætscenter)
Hver onsdag kl. 17.00 (mødested: Teglværksgrunden)

Hold dig også altid opdateret på Gjern Løbeklubs Facebook-side (indsæt følgende link: https://www.facebook.com/groups/gjernmotion/

JUNIOR MOUNTAIN BIKE

Igen i år kan Gjern IF tilbyde junior MTB - følg med på undersiden for MTB og motion for info om dag og startdato.Thomas Hyldgaard Hansen er træner. Børn under 9 år skal have en voksen med. Vi kører fra Stationspladsen i Gjern. Følg også med på Junior Mountain Bikes Facebook side.

FODBOLD

UDENDØRS FODBOLD ER STARTET. MELD DIG TIL HER.

GYMNASTIK

Gymnastik vender tilbage i efteråret. Se mere på undersiden for gymnastik!

LÆS NYESTE NUMMER AF STAFETTEN HER:

Stafetten - Foreningsbladet i Gjern

HER FINDER DU KLUBHUSET

Kontakt til webmaster: Har du spørgsmål, billeder, info om kommende aktiviteter eller blot ris/ros til hjemmesiden, så kontakt webmaster Marie Bay på webmaster@gjern-if.dkSå skal jeg se, om jeg kan hjælpe dig.

Gem GemGemGemGem GemGem GemGem GemGem GemGem