VELKOMMEN TIL GJERN IDRÆTSFORENING

GENERELT FOR GJERN IF

HUSK VENLIGST AT TILMELDING OG BETALING FOREGÅR HER PÅ SIDEN - IKKE VIA MOBILEPAY!

Har du brug for hjælp til at logge på, tilmelde dig hold eller booke baner? Så følg guiden HER!

PRØVETIMER:
Det er muligt at få en gratis prøvetime i Gjern IF. Det gælder kun startdatoen for den ønskede time, og hvis dette ikke er muligt, skal det aftales individuelt med træneren. Læs meget mere under tilmelding i menuen.

SANKT HANS BYFESTEN I GJERN

HUSK at sætte kryds i kalenderen allerede nu den 15. juni 2019, hvor årest Sankt Hans fest afholdes.
Følg løbende med på www.festigjern.dk

BADMINTON

Som noget helt nyt kan du nu og frem til slutningen af april leje en badmintonbane i hallen for en time ad gangen. Dette kan du hver tirsdag kl. 19-20 eller onsdag kl 20-21 for kun kr. 100,- pr time.
Såfremt du ønsker at reservere en bestemt dag / time, skal du kontakte Halinspektør Torben Povlsen på tlf: 41 17 56 65. Det er vigtigt, at du INDEN du/I begynder at spille på banen finder Torben og betaler for baneleje via mobilepay.
Rigtig god spillelyst!

Bestyrelsen i GIF.

MOTION & MBT

FÆLLES LØBETRÆNING
Onsdage kl. 17.00 og søndage kl. 10.00. Begge fra Klubhuset (find kort nedest på siden)
Hold dig også altid opdateret på Gjern Motions facebookside

JUNIOR MOUNTAIN BIKE

Igen i år kan Gjern IF tilbyde junior MTB - følg med på undersiden for MTB og motion for info om dag og startdato.Thomas Hyldgaard Hansen er træner. Børn under 9 år skal have en voksen med. Vi kører fra Stationspladsen i Gjern. Følg også med på Junior Mountain Bikes Facebook side.

FODBOLD

UDENDØRS FODBOLD ER STARTET. MELD DIG TIL HER.

GYMNASTIK

Gymnastik vender tilbage i efteråret. Se mere på undersiden for gymnastik!

NYHED: GJERN IF PÅ MIN LANDSBY
Har du ikke allerede downloaded Min Landsby appen, så skynd dig at gøre det. Her kan du følge med i alle de aktiviteter der sker i Gjern og omegn. Det er dog stadig nyt i byen, så alt er ikke på endnu.
Du kan læse og lære mere om, hvordan det fungere HER

Har du selv en nyhed, begivenhed eller lignende, som du synes skal med, så skriv endelig til webmaster@gjern-if.dk, så vil jeg forsøge at hjælpe dig videre.

Download til Android - HER
Download til IOS - HER

LÆS NYESTE NUMMER AF STAFETTEN HER:

Stafetten - Foreningsbladet i Gjern

HER FINDER DU KLUBHUSET

Kontakt til webmaster: Har du spørgsmål, billeder, info om kommende aktiviteter eller blot ris/ros til hjemmesiden, så kontakt webmaster Marie Bay på webmaster@gjern-if.dkSå skal jeg se, om jeg kan hjælpe dig.

Gem GemGemGemGem GemGem GemGem GemGem GemGem